Patlıcan kavurma Tarifi malzemeler
Patlıcan kavurma Tarifi malzemeler:
Patlıcan kavurma Tarifi malzemeler
4 adet patlıcan
2 adet domates
8 adet yeşilbiber
5 diş sarımsak
1 fincan sıvıyağı
1 tatlı kaşığı tuz
Patlıcan kavurma hazırlanışı:
Patlıcan kavurma yapılışı: En baştan patlıcanların kabuklarının dört bir yanını soyun. Ve çok minik bir biçimde doğrayın. Biberleri, sarımsakları ve domatesin kabuklarını soyun doğrayın domates hariç diğer malzemeleri yağıda ekleyin bir tencere koyun arada sırada karıştırarak kavurun. Piştikten sonra domates ve tuzu ekleyin. Tencerenin ağzını kapatın domatesler iyice ezilinceye kadar kısık ateşte pişirin. Patlıcan kavurma piştikten sonra ılık olaraktan servis hazırlayabilirsiniz.
2 Aralık 2013 Pazartesi
Patlıcan kavurma Tarifi malzemeler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder