2 Aralık 2013 Pazartesi

Patlıcan kavurma Tarifi malzemeler

Patlıcan kavurma Tarifi malzemeler

Patlıcan kavurma Tarifi malzemeler:

4 adet patlıcan
2 adet domates
8 adet yeşilbiber
5 diş sarımsak
1 fincan sıvıyağı
1 tatlı kaşığı tuz


Patlıcan kavurma hazırlanışı:

Patlıcan kavurma yapılışı: En baştan patlıcanların kabuklarının dört bir yanını soyun. Ve çok minik bir biçimde doğrayın. Biberleri, sarımsakları ve domatesin kabuklarını soyun doğrayın domates hariç diğer malzemeleri yağıda ekleyin bir tencere koyun arada sırada karıştırarak kavurun. Piştikten sonra domates ve tuzu ekleyin. Tencerenin ağzını kapatın domatesler iyice ezilinceye kadar kısık ateşte pişirin. Patlıcan kavurma piştikten sonra ılık olaraktan servis hazırlayabilirsiniz.

Patlıcan kavurma Tarifi malzemeler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder