Tencere Kebabı Tarifi Malzemeleri
Tencere kebabı malzemeleri
Tencere Kebabı Tarifi Malzemeleri
500 gram dana kuşbaşı
3 Adet kuru soğan
1 yemek kaşığı kadar domates salçası
2 çay kaşığı kadar tuz
1 çay kaşığı kadar karabiber
2 yemek kaşığı kadar tereyağı
Tencere kebabı Tarifi yapılışı:
500 gram dana etini kuşbaşı olaraktan doğrayınız. Eti doğranmış soğanı ve tereyağını bir tencereye koyunuz, orta dereceli ateşte soğanlar sararıncaya kadar ve etlerde kendi suyunu bırakıp yenidendan suyunu çekince inceye kadar kavurunuz. Ve sonra sulandırılmış salçayı Ekleyip az karıştırın Tencere kebabı içine malzemelerimizin üzerine çıkıncaya kadar su ilavesi yapıp Tencere kebabını orta dereceli ateşte pişirin. Sıcak olaraktan servis ediniz.
2 Aralık 2013 Pazartesi
Tencere Kebabı Tarifi Malzemeleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder