ÅiÅ Kebap
Malzemeler
1 Kg. Koyun Eti (But tarafından)
1 Adet SoÄan
2 Ãorba KaÅıÄı ZeytinyaÄı
½ Su BardaÄı Süt
Tuz
Tarifi
KuÅbaÅı doÄranmıŠetleri yıkayıp bir kaba alın. İçerisine rendelenmiÅ soÄan suyu, tuz, zeytinyaÄı ve süt konularak iyice karıÅtırılır. En az 1 saat bu Åekilde etler dinlendirilir. Etleri ÅiÅe takıp ızgarada yumuÅayana kadar piÅirin. Sıcak olarak servis edin.
Not: ÅiÅlerle beraber domates takmayın. Ãünkü domateslerin suyu etleri sertleÅtirir.
ÅiÅ Kebap
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder