23 Ocak 2013 Çarşamba

ÅžiÅŸ Kebap

ÅžiÅŸ Kebap

Malzemeler

1 Kg. Koyun Eti (But tarafından)
1 Adet SoÄŸan
2 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
½ Su Bardağı Süt
Tuz

Tarifi

Kuşbaşı doğranmış etleri yıkayıp bir kaba alın. İçerisine rendelenmiş soğan suyu, tuz, zeytinyağı ve süt konularak iyice karıştırılır. En az 1 saat bu şekilde etler dinlendirilir. Etleri şişe takıp ızgarada yumuşayana kadar pişirin. Sıcak olarak servis edin.

Not: Şişlerle beraber domates takmayın. Çünkü domateslerin suyu etleri sertleştirir.


ÅžiÅŸ Kebap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder