Malzemeler
1 adet çipura (fileto edilmiÅ)
1 adet yufka
1 adet yumurta
1 adet haÅlanmıŠhavuç
5 adet ıspanak yapraÄı
5 adet taze soÄan
Dereotu
Tuz Karabiber
Yufkalı Ãipura Tarifi
HaÅlanmıŠhavuç ince ince doÄranır. Taze soÄanın yeÅil yaprakları doÄranıp havuca ilave edilir. 1 yumurta kırılıp tuz, biber ilavesi ile karıÅtırılır. Bu karıÅım 2â²ye ayrılmıŠçipura fiÂletonun 1 tanesinin üzerine sürülür. Ispanak yaprakları bu kaÂrıÅımın üzerine dizilir. Ãipuranın diÄer yarısı da tuzlanıp üzeÂrine kapatılır. 1 yufkanın yarısı ile balık sarılır ve yufkaya da balık Åekli verilir. Ãzerine yumurta sarısı sürülüp 200° fırında 40-45 dakika piÅirilir.
Sponsorlar
Yufkalı Ãipura
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder