23 Ocak 2013 Çarşamba

Baharatlı Balık

Baharatlı Balık

Malzemeler

100 Gr.Beyaz Ekmek
4 Parça Fileto Balık
Maydanoz
Dereotu
Hardal
Tuz
Karabiber

Tarifi

Ekmeğin kabuğunu ayırın sonra ister ekmeği buzlukta dondurduktan sonra rendeleyerek yada mikser kullanarak ufalanmış ekmek kabuğu elde edin.Maydanoz ve dereotunu yıkayıp ince ince kıyın.Ekmeği,maydanozu ve dereotunu karıştırp üzerine tuz ve karabiber ekleyin.Balıkları ızgarada pişirdikten sonra balık filetonun üst yüzüne hardal sürüp,ekmekli karışımı hardalın üstüne dökün.Yüksek ısılı bir fırında pişirin.


Baharatlı Balık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder