23 Ocak 2013 Çarşamba

Biftek Fajita

Biftek Fajita

Malzemeler

500 Gr. Julyen Doğranmış Biftek
1 Adet SoÄŸan
3 Adet Farklı Renkte Tombul Biber
Tuz
Zeytinyağı

Marinasyon İçin

2 Diş Sarımsak
1 Adet Limon
Kekik
Karabiber
Tuz
½ Çay Bardağı Zeytinyağı

Tarifi

Fajitayı yapmadan 2-3 saat önce marine edip bekletin. Marine işlemi için julyen doğranmış etleri bir kaba alın. İçine rendelenmiş sarımsak, limon suyu, zeytinyağı, tuz ve baharatları ekleyip bekletin. Geniş bir tavada soğanları ve biberleri doğrayıp zeytinyağında soteleyin. Sebzeleri çok pişirmeden etleri sosuyla beraber tavaya ekleyin. Orta ateşte etler yumuşayana kadar pişirin. Tortilla ile servis edin.


Biftek Fajita

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder