23 Ocak 2013 Çarşamba

Kivili Jöleli Pasta

Kivili Jöleli Pasta

Malzemeler

1 Paket Limon Jölesi
4 Adet Kivi
1Paket Çilekli Puding
2.5 Su Bardağı Süt
8 Adet Bisküvi

Tarifi

1 Paket limon jölesini,üzerindeki tariften yarım çay bardağı eksik su ile hazırlayın.Kalıbı şeffaf folyo ile kaplayıp üzerine limonlu jölenin yarısını boşaltın.Buzluğa koyup donmasını bekleyin.4 Adet kivinin kabuğunu soyup dilimleyerek bir kısmını ayırın.Kalan kivi dilimlerini buzluğa koymuş olduğunuz jölenin üzerine dizin.Kalan limon jölesini kivilerin üzerine boşaltın.Kalıbı tekrar donması için buzlukta bekletin.Daha sonra çilekli pudingin yapımına geçin.Pudingi yaptıktan sonra soğumasını bekleyin.Bu arada bisküvileri kırıp dolaptan çıkardığınız jölenin üzerine serpin.En üstede çilekli pudingi yayın.Biraz daha buzlukta bekletip servis ederken çıkarıp üzerine kalan kivi dilimlerini dizip servis edin.


Kivili Jöleli Pasta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder