GulaŠMacar Kebabı
Malzemeler
1 Kg. SıÄır Eti
2 Adet Büyük SoÄan
2 Adet Havuç
1 Kg. Patates
2 DiŠSarımsak
2 Adet Defne YapraÄı
1 Su BardaÄı Kırmızı Åarap
1 Kahve Fincanı Un
Salça
ZeytinyaÄı
Tuz
Tarifi
KuÅbaÅı doÄranmıŠeti zeytinyaÄında kavurup eti baÅka bir kaba alın. SoÄanları yemeklik doÄrayıp etten kalan yaÄda pembeleÅene kadar kavurun. Ufak kestiÄiniz havuçları ve unu ekleyip kavurmaya devam edin. 5 Dakika kavurup Åarapla ezdiÄiniz salçayı da yemeÄe ilave edin. 1-2 Dakika daha kavurup hazırladıÄınız sosu ete dökün. Kısık ateÅte 2 saat piÅirin. Ayrı bir tencerede patatesleri haÅlayıp kebabın yanında garnitür olarak servis edin.
GulaŠMacar Kebabı
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder