28 Ocak 2013 Pazartesi

Asmalı İstavrit Buğulama

Asmalı İstavrit Buğulama Tarifi Yapımı

MALZEMELER
40adet istavrit,

40adet asma yaprağı,

1 adet soÄŸan,

2 adet domates,

1 adet limon,

3 adet çarliston biber,

4 kaşık sıvıyağ,

tuz

Asmalı İstavrit Buğulama tarifi

Balıkların başlarını ve kılçıklarını ayırın, yıkayın. Üzerlerine sıvıyağ bulayın. Asma yapraklarını yıkayın ve süzün ardından balıkları yaprağın mat olan kısmına koyup silindir sarın. Tepsiye dizin. Yağ, limon sıkın. Domatesi rendeleyin. Üzerine dökün. Biberleri ve soğanı halka doğrayıp çevresine serpin. Su koymadan 170derecede pişirin.

Sponsorlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder