23 Ocak 2013 Çarşamba

Tavuk Cordon Bleu

Tavuk Cordon Bleu Tarifi

Malzemeler

4 Adet İnceltilmiş Tavuk Göğsü
8 Dilim KaÅŸar Peyniri
4 Dilim Jambon
1 Adet Yumurta
Galeta Unu
Tuz
Karabiber
Sıvıyağ

Tarifi

İnceltilmiş tavuk göğüslerini önlü arkalı tuzlayıp karabiber serpin. Daha sonra içlerine 1 dilim kaşar peyniri 1 dilim jambon 1 dilim kaşar peyniri şeklinde yerleştirip diğer katını kapatın. Kapattığınız uçları kürdanla tutturun. Tavukları önce çırpılmış yumurtaya sonra galeta ununa batırıp kızgın yağda önlü arkalı kızartın. Sıcak olarak servis edin.


Tavuk Cordon Bleu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder